AKUSTIKPANEL ASK


1 695 SEK

* Vår arkitektdesignade akustikpanel i Ask för vägg och tak är varsamt tillverkad för hand i vår produktion i Helsingborg och består ut av finaste askfanér på svart MDF som fästs på en akustikfilt specialtillverkad av återvunnen plast från bl.a havets botten.

*Faner och svart MDF skapar tillsammans ett naturligt djup som ger en exklusiv känsla i hemmet.

* Allt trä i vår produkt kommer från FSC-certifierade leverantörer vilket säkerställer att dem når upp till dem högt ställda kraven gällande hållbarhet. 

* Akustikfilten som ribborna fästs på är9 mm tjock och  ljudabsorberande vilket skapar en mer harmonisk och trivsam miljö i rummet. Filten går att få i färgerna svart, ljusgrå och mörkgrå. 

* Akustikpanelen levereras 2400x600x22 mm men kan lätt kapas till annan storlek eller sättas ihop om din vägg är högre än 2400 mm. Bredden på varje ribba är 27 mm och avståndet mellan ribborna är 13 mm.

* Produkten är framtagen så man får en skarvfri och enkel montering av sin ribbvägg då akustikpanelen har ett mattöverhäng på ena sidan och ett ribböverhäng på andra. Se monteringsguide

* Asken är arkitekternas favorit för den är ljus, livfullt och mycket vackert ådrad. Den går utmärkt att kombinera med andra färger och träslag och ger en modern känsla till ditt hem. 

* Leveranstid 3-5 dagar (Vid beställning av mörkgrå eller ljusgrå akustikfilt 3-4 veckor)