Hallen är den plats där rörelse och välkomnande möten inträffar. Ofta får hallen inte den uppmärksamhet den förtjänar, men med en ribbvägg från Wood on Wall kan du förvandla denna ofta förbisedda plats till en modern och inbjudande miljö av hög kvalitet. Genom att integrera träets naturliga karaktär från akustikpanelerna får du en hall där dina gäster omedelbart känner sig välkomna, samtidigt som den ljuddämpande funktionen gör att du kan ha dörren på glänt och prata med dina gäster utan störande eko utifrån.

 

Var kreativ med ribbvägg

Ge din hall en personlig touch genom att vara kreativ med Wood on Walls ribbvägg i din hall. Välj mellan klassiska vertikala ribbor eller våga dig på att sätta diagonala mönster med akustikpaneler för att skapa en unik och modern yta. Att installera ribbvägg i din hall kräver inga större förkunskaper, du kan helt anpassa ribbväggen utefter just dina behov.

 

Funktionell hall med krokar till ribbväggen

Gör din hall ännu mer funktionell genom att integrera Wood on Walls krokar mellan ribborna. Det ger en rå känsla av industriell design. Modernt, snyggt och smart. Det ger praktisk förvaring för nycklar och jackor, samtidigt som det håller din hall stilren och trendig.

 

ribbvagg-hall-krokar

 

Se till att gästerna ser i hallen

För att både framhäva träets textur på ribbväggen och för att underlätta för gästerna att hitta sina skor, kan du lägga till vår LED-belysning som passar perfekt mellan ribborna. På så sätt blir din hall inte bara inbjudande utan också praktisk och ljusare.


Med ribbvägg från Wood on Wall tar din hall ett stort steg mot att bli en plats där stil, funktion och trevlig miljö smälter samman. En ribbvägg är inte bara en estetisk yta; det är en praktisk och stilfull uppgradering – gör din hall till den perfekta platsen att ta emot dina gäster på, med en ribbvägg från Wood on Wall!