Wood on Wall tror på att erbjuda det allra bästa när det kommer till väggpanel och akustikpanel för ditt hem. De är inte bara designade för att tilltala ögat, utan också för att skapa en bättre ljudmiljö* för dig, oavsett om det är i hemmet eller i en offentlig miljö.

Väggpanel från Wood on Wall: En kombination av design och funktionalitet

Wood on Walls väggpanel är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Varje del är konstruerad med fokus på hållbarhet och prestanda. Varje väggpanel är noggrant utvald och handtillverkad i Helsingborg för att säkerställa att den lever upp till våra höga standarder av både kvalitet och design. Genom att välja en väggpanel från oss i ditt hem väljer du hållbarhet och kvalitet. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder inte bara en produkt, utan en överlägsen väggpanel av perfektion.

Val av träslag

Vi har ett brett utbud av olika träslag och färger på våra väggpaneler. Står du i valet mellan att gå mot det ljusare eller det mörkare hållet? Välj ett träslag som kompletterar din befintliga inredning och ger ditt rum rätt förutsättningar för att växa. Varje träslag har sin unika färg, textur och karaktär. Mörkare träslag kan exempelvis ge en mer traditionell känsla medan ljusare träslag ger ett luftigare och modernare utseende. Bestäm vilken stil och känsla du vill skapa i rummet men glöm inte att taket också har potential att bli klädd i väggpanel. Det ger ett nytt liv i rum och hem.

vaggpanel-akustikpaneler-wood-on-wall

Blanda och matcha med vår väggpanel

Väggpanelerna kan med fördel kombineras i olika storlekar, färger eller texturer för att skapa en unik och dynamisk design. En blandning av olika paneler kan skapa en visuell kontrast och ge rummet djup på en ny nivå. På så sätt kan möblerna upplevas som mindre otympliga och rummet som mer rymligt. Tänk också på rummets belysning och storlek. Mörkare träslag på din väggpanel kan få ett mindre rum att kännas ännu mindre medan ljusare träslag kan ge ett intryck av större utrymme och ökad ljusreflektion.

Att välja rätt färg och träslag för din väggpanel handlar om att balansera personlig smak med rummet i åtanke. Ta dig tid att utforska olika alternativ och tveka inte på att även beställa prover för att se hur trä och färg passar in i ditt hem innan du bestämmer dig.

 

*Endast våra akustikpaneler är skapade med akustiska egenskaper.