Att skapa en estetiskt tilltalande miljö hemma har blivit alltmer populärt, den effektiva lösningen är att använda akustikpanel eller designpanel som fondvägg. Med paneler från Wood on Wall kan du få vilket rum som helst att kännas unikt och personligt. Genom att klä en av rummets väggar i våra träpaneler skapar du en intressant interiör utan att överväldiga med intryck.

Varför fondvägg?

Är du en av dem som gärna vill förnya hemma utan att behöva möblera om eller göra maximalt åtaganden? Gillar du snabba förändringar? Då är en fondvägg det bästa alternativet! Våga ta ut svängarna och satsa på något som får rummet att upplevas lekfullt men samtidigt stilrent! Akustikpanel ger den lyxiga designkänslan och är perfekt som fondvägg - samtidigt som den bidrar till en förbättrad ljudmiljö i rummet! Paneler från Wood on Wall finns i olika storlekar, färger, former och material vilket gör att det är möjligt att anpassa den efter din inredning och stil. Det innebär också att du inte behöver förändra hela rummets möblemang för att få in den effektfulla fondväggen.

fondvägg-wood-on-wall

Fondvägg inspirerad av naturen

Du behöver inte plocka fram pensel eller tapetklistret för att skapa en unik fondvägg hemma. En fondvägg i rummet av naturliga trämaterial ger ett lugn men också en varm och inbjudande känsla till ditt hem. Oavsett om du strävar efter en modern eller rustik stil, kan träpaneler som fondvägg vara en fantastiskt sätt att föra in naturens skönhet och lugn i ditt hem. Det är ett sätt att skapa en miljö som bjuder in till avkoppling och samtidigt adderar en touch av tidlös stil. Våra akustikpaneler eller designpaneler bidrar till en mer exklusiv känsla samtidigt som du väljer en produkt som är ekologiskt och socialt hållbar.

Att välja rätt vägg för fondvägg

Den optimala platsen för din fondvägg kräver sin eftertanke. Men att välja den vägg man först ser när man kliver in i rummet är smart, då den skapar effekt för rummet redan vid första ögonkastet. Är du ute efter en mer visuell effekt placeras fondväggen med fördel bakom möbler som soffa, säng eller som vägg bakom TVn. Möjligheterna är oändliga och du kan skapa din egen unika still med Wood on Wall.